Wie zijn wij

Bennett BTW Adviseurs is opgericht door Jacques de Leeuw met de bedoeling te adviseren en lezingen te houden voor vakgenoten over onderwerpen in de BTW.

Bennett BTW Adviseurs is sinds 2013 onderdeel van Lenos c.s. BTW adviseurs. We treden sindsdien op onder de naam "BENNETT BTW Opleidingen". Gezamenlijk werken er drie zeer ervaren BTW adviseurs bij beide bedrijven. Ze hebben allemaal ervaring bij de Belastingdienst, bij de grote kantoren en in de eigen praktijk.

Ed van den Elsen houdt zich met name bezig met het geven van de lezingen van  BENNETT BTW Opleidingen. 

Hij heeft gewerkt bij de grote kantoren en was daar verantwoordelijk voor het fiscaal technische beleid op het gebied van de btw. Als laatste was hij dat bij Deloitte. Behalve dat hij veel lezingen en presentaties heeft gegeven, zult u zijn naam zeker zijn tegen gekomen in de vakliteratuur. Hij heeft erg veel geschreven over de BTW! U zult hem ook aan de telefoon krijgen als u voor uzelf of voor uw client vragen hebt over de btw.

De organisatie van de opleidingen  wordt verzorgd door Ed van den Elsen. U kunt hem benaderen per mail of telefoon (06 53 89 84 70) als het gaat om vragen over de lezingen en inschrijvingen. 

BENNETT BTW Opleidingen is als officiele onderwijsinstelling erkend door RB en KNB . Voor meer informatie over de cursussen en de overige dienstverlening van BENNETT en LENOS kunt u ook terecht op de site www.lenos-btw.nl.

Deelnemers aan de cursussen kunnen met hun vragen altijd bij BENNETT terecht. Als er weinig tijd mee gemoeid is, dan rekenen we niets. Voor ingewikkelder vraagstukken, procedures en aangiften rekenen wij standaardtarieven, maar als de uitkomst onvoldoende zeker is, hanteren wij gematigde tarieven (1/3 van de standaard) met een succesfee van 15, 25 of 33,3 procent.

 Inschrijven


Weblog