Inschrijven voor lezingen van Bennett BTW Adviseurs

Bennett BTW Adviseurs ontwikkelt verschillende lezingen per jaar, die op verschillende locaties worden gegeven in het land en in-house op verzoek. Tevens wordt regelmatig een tweedaagse cursus "BTW voor de praktijk" verzorgd. tweedaagse BTW voor de praktijk (verdiepingscursus)
16 PE Punten Fiscaal voor leden van het RB (CB en FB) NBA NOB en NOAB

Tijdens deze lezing gaan we in op de belangrijkste onderwerpen van de btw. Onder meer komen aan bod het internationaal goederen en dienstenverkeer, het begin en einde van de onderneming, de aftrek van voorbelasting en de herziening, het prive gebruik van de auto en overige personeelsvoorzieningen, de levering en verhuur van vastgoed inclusief projectontwikkeling, enkele vrijstellingen, de aangifte, boeten en suppleties en diverse bijzondere regelingen. De eerstvolgende lezing is op 14 en 21 maart 2019.
De lezing duurt van 09.00 uur tot 18.00 uur. De lezing kost Euro 995 ex BTW. 

 

U kunt aanmelden per mail (info@bennettbtwadviseurs.nl) of telefoon, 06-53898470 (Ed van den Elsen).

 

Alle lezingen van Bennett BTW Adviseurs zijn bedoeld om onmiddellijk te kunnen worden toegepast in de praktijk. Deelnemers kunnen bellen en mailen met vragen naar aanleiding van de lezing zonder verdere kosten. Bij elke lezing worden memo's verstrekt, die u ook kunt gebruiken in de communicatie naar de klant of voor concrete advisering.

 

BETALEN EN ANNULEREN

Direct na aanmelding ontvangt u per mail een bevestiging van uw deelname en een elektronische factuur (pdf). U kunt dan nog kosteloos annuleren tot een week voor de lezing. Daarna ontvangt u alle stukken van de lezing. Na ontvangst van de stukken kunt u niet meer kosteloos annuleren. Mocht u onverhoopt en onverwacht toch niet aanwezig kunnen zijn, kunt u altijd contact met ons opnemen. We zullen dan altijd trachten samen met u een oplossing te bedenken.

Bankrekening: RABO nummer NL89 RABO 0105 9932 63

Als u gemaild wilt worden wanneer er een nieuwe lezing wordt gegeven, geef u dan op met een mailbericht. Mailen kunt u naar info@bennettbtwadviseurs.nl.

Het kan interessant voor u zijn om lezingen bij u op kantoor te laten verzorgen ten behoeve van uw medewerkers en/of uw klanten. Indien u hier belangstelling voor heeft, kunt u contact opnemen met Ed van den Elsen op 06-53898470 om uw wensen te bespreken.

De lezing zal dan op flexibele wijze worden aangepast aan de specifieke omstandigheden van de deelnemers. Er zal veel ruimte zijn voor vragen en toelichting. De deelnemers krijgen memo's en schema's op uw briefpapier uitgereikt. De lezing zal zo worden opgezet dat uw klanten het als een activiteit van uw kantoor ervaren.

Afhankelijk van de hoeveelheid medewerkers die de lezing volgen, kan een lezing op uw kantoor gunstiger zijn dan het volgen van de algemene lezing.

Houd deze site in de gaten. Als u uitnodigingen wenst te ontvangen, meld dan een mailadres aan ons. Dan wordt u tijdig uitgenodigd en kunt dan beslissen of u deel wenst te nemen.Inschrijven


Weblog