Welkom bij Bennett BTW Adviseurs

 

Bennett BTW Opleidingen verstrekt cursussen op het gebied van de btw

Deelnemers aan de cursussen kunnen altijd bellen als ze vragen hebben. Als die vragen zonder veel tijdbeslag kunnen worden beantwoord, gaat dat kosteloos. In het geval de vraagstelling leidt tot  advisering, dan doen we dat onder de naam LENOS c.s. BTW adviseurs.

Hiernaast bij 'Inschrijven Lezingen' kunt u zien voor welke lezing u zich nu kunt inschrijven. Dat kunt u ook zien op de pagina 'Lezingen', waar de lezingen voor de komende periode zijn vermeld en toegelicht.

Voor de lezingen geldt dat geaccrediteerde PE Punten kunnen worden verzameld door de leden van het RB (voorheen FB en CB), alsmede de NBA (voorheen NovAA en het NIVRA) en het notariaat (KNB en BMN). Wij zijn onder meer CEDEO erkend. Andere organisaties zoals NOB en NOAB volgen de accreditaties.

Met BTW kennis kan elk accountants- en advieskantoor zich onderscheiden in de markt. BTW kennis wordt steeds belangrijker!! Indien u de kennis van de BTW op uw kantoor wilt verbeteren, neem dan contact op. We kunnen ook lezingen verzorgen bij u op kantoor. Bennett BTW Adviseurs heeft veel ervaring met op deze wijze de vakkennis van uw medewerkers op topniveau te houden.

De tijd en de kosten van een Bennett-lezing verdient u de volgende dag eenvoudig terug met alle stukken die worden meegeleverd.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Inschrijven


Weblog